Friday, June 19, 2009

THANX FOR YOUR SUPPORT =)

salam...

saje je kali ni aku nk update psl customer yg sudi membeli shawls dr aku...
actually byk lg customer yg bli shawls dr aku especially kwn2 ofis mama & kwn kakak aku...x lupe gak kat kwn2 aku yg best!but ni je gmbr yg aku ade...
sesape yg ade bli shawls dr blog ni & sudi bg gmbr die kat aku,akanku update di blog ni sbg tanda penghargaan...hehe
thanx utk smue yg sudi membeli shawls dr blog ni...

ni kak nad...
she's wearing shawls code AAA23 colour brown...
akak,glad 2 know that akak suke ngan shawls ni...
smp2 je shawls ni kat kak nad, die trus msg aku ty material kain shawls ni sbb die kate shawls ni sng sgt nk bentuk kat muke die...hehe...
then,aku sruh die send gmbr kat aku...
esoknye trus die send gmbr kat aku...sy suke tau!hehe
kak nad pun ade blog gak tau!klu free,jom terjah blog die...click here
ni plak kak tqah...
she's wearing shawls code AAA21 colour black & white...
actually kak tqah ngan kak nad ni bestfrenz tau...
ye,mereka berdua ni adelah senior sekolahku...
see,dorg dua2 ble shawls dr aku....
mmg sehati sejiwa lah dorg ni...hehe...
kak tqah plak send gmbr ni kat wall aku dr fb okk...
mmg baik...aku suke sgt2...hehe
neway,thanx ya guys!luv u =)
~adios~

3 comments:

rumput said...

Aww!! Malu i! Haha~

Nurnadiah Mohd Roby said...

hahahaha!!!!
kak trah dah mengembangkan lg pungkok akak yg dah seda kembang nie!!

nnt nak shawla lg ek...
:)

trah said...

kak tqah: jgn malu2...hehe

kak nad : xpe,pungkok kembang xpe...haha...orait!nnt klu nk shawls,msg je sy...hehe