Tuesday, June 16, 2009

JUST ME =)

salam...

saje je aku nk tunjuk gmbr aku pkai selendang code AAA 20...ni time aku g PD ngan kwn2 aku...just nk promote lg,selendang ni mmg snang nk bentuk kat muke...material die 100% polyster...mmg snang nk pkai...i like =)

so,sesape nk bli,blh bli kat entri yg sblm2 ni...hehe...care die sng je...email or sms me!



~adios~

2 comments:

Nurnadiah Mohd Roby said...

dek...
awak nak tau x....
dis type of shawl yg akak beli dari awak aritu, kakak2 kat opis ramai kate cantek tau....
:)

Unknown said...

黑蒜
黑蒜功效
黑蒜沖泡飲
黑蒜粒
黑蒜飲