Sunday, November 7, 2010

Salam...

Nk update video cara nk pkai shawl gipsi/anting2...


Actually aku pkai shawl ni time g dinner ari tuh...
Time pkai shawl ni, mmg kelam kabut...
Main lilit je mne yg blh...
Nsib baik it turn out ok la jugak...

Shawl ni aku bli kat AnggunKlasik, Seksyen 7...
Bli shawl ni pun last minit...
MLm tuh dinner, tghari br jumpe shawl ni...hehehe

Then, AnggunKlasik ade buat contest utk Ratu Shawl...
Aku mengada2 antar gmbr utk msuk contest ni...
xsangka plak ade org yg ty aku cmne nk pkai shawl mcm aku pkai time dinner tuh...
So, aku pun bt video utk tunjukkn cara cmne aku pkai shawl mcm tuh...
Sorry for the bad quality...
Aku xtau cmne nk adjust sound die sbb gune laptop adik aku...
Anyway, enjoy the video...

Selamat Mencuba!

video

~adios~

3 comments:

zirconia said...

aku pun ada selendang nie. tapi tak tau pakai mcm mana. pendek sangat. haha.

cIk pEnNa said...

cantik..suka!

Unknown said...

黑蒜
黑蒜功效
黑蒜沖泡飲
黑蒜粒
黑蒜飲