Thursday, October 23, 2008

The Gud News!

salam...

mesti korg tggu2 ape gud news yg aku nk gtau kan?hehe...sape yg dh tau, bt2 je la xtau k...hehe..

firstly, aku sgt2 happy...thanx sgt2 especiallyto my family cos tnpa dorg, aku mmg xkan b'jaya cmni...w/pun aku sgt la cengeng & slalu je homesick & slalu nk blk umah, tp dorg xpnah mrh aku...asal cuti je, mesti bpk aku akan blikn tiket flight sbb nk sruh aku blk umah (eh, sbnrnye aku yg nk blk...haha) tp dgn ape yg aku dpt pd mlm tuh, aku b'jaye buktikan yg xb'mkne aku jauh dr family, aku xblh b'jaye...w/pun k'jayaan aku xde la sehebat mne, tp aku rs puas sbb dpt happykn dorg gak (btol kan mama, bpk, mina & anith?kan2?)...aku hrp dorg trut same2 bangge dgn ape yg aku dpt mlm tuh...thanx 4 all the support :)

secondly, thanx to all my lecturers (mcm karangan skolah rndh kan?hahhhaa)...tnpa dorg, aku xkan dpt ape yg aku impikan ni...dorg la yg pnat2 ajar aku smp aku phm (tp x ssh ajar sy kan?btol x all my lecturers?ceh, mcm dorg bc je blog aku ni...haha)...thanx...thanx...thanx...

thirdly, thanx to all my classmates & all my frenz...tnpa sokongan dorg pun mmg aku xkan b'jaya gak mlm tuh...dorg byk tlg aku gak dlm byk hal...kan aku jauh dr family, dorg la tmpt aku ngadu mcm2...hehe...thanx1000x

special thanx gak to YKWYA...die gak yg slalu lyn krenah aku yg mcm2 ni...haha...w/pun ktorg jauh dipisahkn oleh Laut China Selatan, die xpnah jemu bg aku sokongan utk aku study...die gak slalu kcu aku...haha...klu aku emo, die gak yg kne ngan aku...huhu...aku hope die pun trut bgga ngan ape yg aku dpt...hehe

KORG SMUE NK TAU APE YG AKU DPT MLM TUH?????

tgk la gmbr yeee.....
nmpk x?meh aku zoom....

~sijil yg aku dpt mlm tuh~

ye...ye...aku dpt Anugerah Pelajar Terbaik bg program Diploma Sains Komputer time mlm Pra Graduan ari tuh...hehe...alhamdulillah...syukur sgt3...

~time aku ngah amek sijil + money3...hehe~

~aku ngan amoi...gmbr ni snap lps je aku trun de stage~

aku sgt2 la happy mlm tuh...Alhamdullilah, sgala usaha aku b'baloi...i'm proud of myself...aku hrp aku dpt gak happykan org yg aku syg dgn ape yg aku dpt...hehe...

p/s : to my luvly dad, bpk mesti blanje kami smue mkn bsr sbb ade 2 gud news yg ditrima pd hari itu kan?kan2?hehe...mama, jom kt pau bpk...ade hadiah xtra kan bpk kan utk adik dgn mama...hehe...

~adios~

1 comment:

A S f a r i n a said...

haa kan betul akak teka hari tu...