Friday, September 12, 2008

Aku Rindukan...

salam...

kan entri2 aku sblm ni kan aku asyik emo je...aku pun xtau nape asyik nk emo...huhu...

smnjak 2 menjak ni (bhs ape pun aku xtau), aku rase mcm xde mase utk diri sndri...mksud aku, nk mnjekan diri sndri...antara bnde2 yg aku plg rndu nk bt skrg ialah :
  • nk rehat smbil xyah pk pe2 yg m'bebankan kpala otak...
  • nk blk umah...
  • nk jln2 ngan famili aku (xsbr nk g holiday!)...
  • nk bergelak ktawa ngan famili aku...
  • nk dgr bpk aku bt lawak die, pastu, ktorg sefamili akan gelak kuat2 smp pecah perut...
  • nk dgr kakak aku & adik aku ktawa kuat gler smp nk pecah rumah (fakta ni tau!)haha
  • nk dgr mak aku membebel sbb ktorg suke bgn lmbt...jgn mrh arr mama...hehe
  • nk lepak dpn tv dgn famili aku smbil mkn2...
  • nk shopping baju raye (mmg aku blom bli bju raye lg melainkn bju kbaya 3psg je)
  • nk shopping smbil pau bpk aku (ktorg suke pau bpk aku smp mak aku jeles sbb die xblh pau...btol kan ma?)
  • nk gaduh ngan kakak & adik aku smbil mengutuk sape plg gemok...ni mmg slalu...hehe
  • nk jumpe kwn2 skolah aku smbil bergelak ktawa ngan dorg smp pecah kpala otak...
  • nk hbskn prac ni cpt2 sbb bosan!huhu
  • nk ym ngan bpk...ari ni nape ntah die xonline...huhu
  • nk jumpe You-Know-Who-You-Are

kesimpulannye, kebanyakan bnde2 yg aku nk bt kat ats tuh smue berkaitan ngan famili aku...aku mmg rndu ngan dorg sgt2...and aku nk xsbr nk blk umah...hehe

tp, xbmkne aku xenjoy life kat sni...life aku kat sni so far so good...cume prac mmmg bosan...tp best gak sbb xde keje sgt...so, melepak je keje aku...bgn, g opis, siapkn projek lmn web, blk, kcu kwn2 aku, tdo awal...2 je keje aku kat sni...haha

i wish i can go back home as soon as possible coz i miss my life at home!

~adios~

2 comments:

Nadya said...

ym ngan bpk?wahh majuuu pakcikku itu..haha jgn sedey2..selamat kije!=D

trah said...

thanx kak yaya!